6 Sep 2011

Percubaan Classic Template

Hurmmm what im going to write ya? Actually this is my 2nd blog, oh bukan, it could be the 3rd blog yang saya ada. This is just nice when we can godek-godek blog ni di waktu lapang. Mulalah nak try itu ini. Lepas tu, sampai tahap dah muak abis dan tak dapat achieve the satisfaction, tinggalkan je terbongkang tanpa logout.


Then, datang my Sweet Busy Body little sister, oh my Gosh! "Apa ni kakak? Oh jiwang eh, betul ke orang cakap sesiapa yang ada blog ni jiwa dia agak kacau?" <••• Soalan kau adik memang tak masuk akal and aku pun tak tahu dari mana kau dengar nih. Hahaha whatever!! I just do with my interest. ^_~



My Sweet Siblings Ever!~



No comments:

Post a Comment

SEMUA YANG BERADA DI BLOG INI ADALAH HAK MILIK UMIE ZAIRA ANA