24 Sep 2011

Saya Happy

Morning everyone! Yeaaahhh why today my mood being so blink-blink happy?
 Haaaa I also don't know.  Hehe ^_^ Maybe because I got the pancaran matahari
betul-betul depan muka I this morning, lalu semangat kebangkitan datang.
Actually too many things happen in my life lately ni sama ada yang best atau tak, tapi saya  tetap bersyukur kerana dapat melalui kehidupan ini sampai sekarang.

I just got my breakfast this morning with one of my best friend - Baha Ariffin a.k.a Boy the Fish :))

Mr BoyFish

Saya hangout dengan mereka ALMOST!!!!! Beshhhhhh sangat-sangat. Happy to have you guys as a friend ^_^

Lis + Faiz + Boy + Ana



Thanks to my friends yang celebrate my birthday on 6th August hari tu. Surprisingly & sangat happy. Memang tak terkata apa, rasa macam dah tahu mereka nak buat suprise, tapi ada beberapa perkara yang saya langsung tak expect, but I wish for that actually. Thanks, thanks & sejuta kali thanks ;))


Super Duper Indulgence




Him....the best moment i guess, even just for a while ^_^

Angry Bird!



Kawan-kawan saya yang super duper hyper active! They rock bebehhh!!! 

Open Raya Rumah Freddy 



Last but not least, here I am!!!! Power Puff Girl kunun-kununnya, tapi dalam hati ada taman ^_^

Umie Zaira Ana

No comments:

Post a Comment

SEMUA YANG BERADA DI BLOG INI ADALAH HAK MILIK UMIE ZAIRA ANA