22 Sep 2011

Street Rollerblade

Ok kenapa tetiba saya nak cerita pasal sukan ni. Sebab malam semalam saya lepak di Extreme Park Seksyen 13, memang layan la tengok budak-budak ni rollerblading, BMX & skateboarding. Ingat tak, ni zaman-zaman kita skool dulu, on that time memang  famous lah rollerblade ni. Saya pun salah seorang yang kononnya nak sangat main benda alah nih sampai la satu hari tu, kaki saya terkangkang macam atlit-atlit gimrama pulak. 
Nyiahahahaha. Memang style!!

Adakah anda masih teringat?

Fusion X3

Ok, yang bawah ni the latest design yang saya nampak budak-budak malam tadi pakai. Hasil interview dengan diorang, harganya ada la dalam RM1000. Perghhh memang dasSsattttt! High performance bola bowling pun tak sampai tahap ni kemahalannya. Hehe. Ok tapi sebab minat yang extreme melampau, dimaafkan lah. Its all about interest right? ^_^

The Latest Design

Solo Tripe HD
Solo Estilo RG

Solo Era LE





No comments:

Post a Comment

SEMUA YANG BERADA DI BLOG INI ADALAH HAK MILIK UMIE ZAIRA ANA